Liity Alueviestin palveluihin!

Avasimme Palvelut.alueviesti.fi -yritysmedian tarjotaksemme sinulle toimivan kanavan asiakkaittesi tavoittamiseen myös verkossa.

Liity mukaan palveluun ja julkaise itse yrityksesi markkinointiviestit nopeasti ja helposti Alueviestin -verkkolehdessä. Rakenna tuottamasi sisällön avulla suhde lukijoihimme ja houkuttele heidät asiakkaaksesi. Tavoitat samalla myös muualta verkosta palveluitasi ja tuotteitasi hakevia asiakkaita, sillä sisältöön perustuvat markkinointiviestisi toimivat hyvin myös Googlen kanssa.

Verkkomainonnalla tai suoramarkkinoinnilla voit lisätä hetkittäisesti kävijämäärää verkkosivuillasi. Palvelut.alueviesti.fi – on erilainen: Palvelumme avulla tavoitat uusia asiakkaita verkossa myös pitkällä tähtäimellä, sillä palvelussa tuottamasi tieto tarjoamistasi palveluista ja tuotteista on kohderyhmällesi kiinnostavaa sisältöä, johon he saattavat osua hakukoneiden kautta koska tahansa.

Mikäli uskot tuotteittesi ja palveluittesi tarpeellisuuteen ja kiinnostavuuteen, sinun kannattaa liittyä palveluumme. Jos internet-markkinointi on mielestäsi ollut tähän asti epäselvää ja hyödyt arveluttavia, saat nyt konkreettiset työkalut joilla vaikutat omaan verkkonäkyvyyteesi, mittaat markkinointiviestiesi toimivuutta ja kehität markkinointiasi.

Palvelun kuukausimaksu on 29 € + alv / kk. Ota yhteyttä ja tilaa palvelu yrityksellesi. Lisätietoja palvelusta saat puhelimitse  010 229 0400 tai sähköpostitse ilmoitukset@alueviesti.fi